Hygiëne bij TAMET Food

Hygiëne is in de vleesproductie een ontzettend belangrijk onderwerp. Wij besteden op de werkvloer hier dan ook veel aandacht aan. Niet alleen gaan wij heel nauwkeurig om met het vlees tijdens de productie. Ook hanteren wij een streng hygiënebeleid voor onze werknemers. Graag leggen wij aan u uit hoe we dit doen.

Hygiëne bij TAMET Food

Wij vinden de betrokkenheid en vakbekwaamheid van de medewerkers heel belangrijk. Daarom geven wij onze mensen regelmatig trainingen en opleidingen op het gebied van hygiëne. De regels omtrent hygiëne kunnen namelijk weleens veranderen. Daarom houden wij constant de marktontwikkelingen in de gaten en spelen wij hier uiteraard op in.

Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. Daarnaast zijn de productieruimtes voorzien van de nieuwste materialen. Wij willen ons bedrijf namelijk continu verbeteren en vernieuwen en passen daarom de nieuwste technieken toe.

EG-nummer

De producten die wij produceren in onze fabriek bevatten allemaal een EG-erkenningsnummer. Dit unieke nummer, dat wordt verstrekt aan vleesverwerkende bedrijven, toont aan dat TAMET Food voldoet aan alle hygiëne- en inrichtingseisen van de EG. Jaarlijks controleren externe partijen, overheden en onze afnemers of wij de gestelde richtlijnen op de juiste manier toepassen. Natuurlijk slagen wij hier altijd voor.

Uitvoerige controle

Na het productieproces controleren wij de döner kebab uitvoerig, voordat het uiteindelijk bij onze klanten terechtkomt. Uit ervaring weten we dat dit een belangrijk punt is voor onze afnemers. Wij letten daarbij goed op de kwaliteit en de smaak van het vlees. Hierin zijn wij anders dan vele andere bedrijven.

TAMET Food:

– Houdt zich aan de strenge hygiënische eisen
– Heeft het EG-certificaat behaald
– Voldoet aan de halal-richtlijnen en -eisen

Ervaar zelf onze werkwijze en onze unieke producten! Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor TAMET Food! Wilt u graag meer informatie? Laat het ons weten wij horen het graag.

Kebab spiesjes

بالرغم من عراقة وصفات الطبخ لدينا إلا أننا نحرص دوماً على استخدام منتجات جديدة وطازجة!

توفر شهاداتنا الأمن في عمليات اختيار المنتجين الذين يرتقون إلى معايير الجودة العالية باستمرار؛ لتكون هذه العمليات أكثر كفاءة وأماناً.

تامت فود

نحن تاميت الغذاء! شركة إنتاج اللحوم عاطفي وعالية الجودة

شهادات

عنوان ومعلومات الاتصال

تامت فود B.V.
Haansbergseweg 10
5121 LJ Rijen

هاتف +31 (0)161 220 792

info@tametfood.nl

© تامت فود 2018